mybumhurts

Presentation

URL:    http://mybumhurts.bloggplatsen.se
Registrerad:    2013-06-16 19:37
Senast inloggad:    2015-06-18 11:28
Bloggtitel:    mybumhurts
Förnamn:    Writing
Efternamn:    Is Hard
Län:    Hemligt / Utomlands
Kommun:   
Ort:   
Intressen:   

Good evening. I am Mr. Hiddleston. And I have an amazing moustache. I am a gentleman, and quite fond of books. Och nu tar jag mig friheten att gå över till svenska, för de som har det svårt med engelska. Vilket är ett ganska stort antal människor, som trots sina få kunskaper envisas med att använda engelskan i dialoger. Engelska i dialoger är förstås acceptabelt, förutom när resten av texten är på svenska. That is horrible. Och min mustasch tycker inte om det.

 

Och jag är Mr. Cumberbatch. Även jag är rätt förtjust i böcker och diverse texter. Och det gör mig upprörd att man nu förtiden inte respekterar skrivarkonsten lika mycket som man gjorde på den tiden då folk hade på sig samma magnifika hattar som jag och min kompanjon, Mr. Hiddleston. Nu för tiden verkar det som att alla skriver en bok.

Även de som erhm... Saknar förmåga.

 

Vi påstår förstås inte att vi är överlägsna skribenter, för det vore en lögn. Vi är bara här för att ge en åsikt. Eller två åsikter. Två åsikter, en hög hatt och en mustasch. Vi ger förstås inte bort hatten eller mustaschen. Men åsikterna är gratis.

 

Något som vi även vill påpeka såhär i början, är att vi menar inget illa alls med något av det vi skriver. Vi kommer aldrig att kritisera någon personligen och om ägaren till texten känner att vi på något sätt har kränkt dem personligen (Inte att de känner sig förolämpade för att vi ogillar deras skrifter.), så kommer vi givetvis be om ursäkt och radera arbetet från denna blogg. Men spara det för glada minnen förstås. Våra glada minnen, that is. Ni kan ju inte tro att vi tänker slänga timmar av hårt arbete.

Men minns barn: Publicera inte något på internet, om ni inte är absolut säkra på att ni kan ta emot kritiken. Det kommer alltid att finnas någon som inte gillar vad du gör, eller har något att säga om det du gör. I det här fallet är det vi.

Vi hoppas att ni kommer finna kritiken till någon hjälp för att förbättra ert skrivande, eller så kommer ni vilja jaga oss med brinnande promenadkäppar genom byn och sedan bränna oss på bål som de ondskefulla varelser vi är. Ingen tycker om kritiker.

Inte ens vi tycker om oss. Nej, där ljög jag. Klart vi tycker om oss. Men om du skulle ha något problem med vad vi gör/skriver så är de bara att säga till, kay?

Om du har ett förslag på någon text vi kan prata om (eller om du av någon anledning skulle vilja att vi snackar om din text) så är det bara att säga till då med, kay?

Kay?

Kay.

 

Vi kan även avslöja att Mr. Hiddleston och Mr. Cumberbatch är Cecilia och Molly från omgbiebz.bloggplatsen.se CEMT

Have a nice day, and we hope to see you again soon.

 

 


Presentation


You asked for it?
You got it.
(Vi anvisar alla nya läsare till vår presentation.)

Fråga på

0 besvarade frågor

Omröstning

Do you think we are EVUL?!
 Yes, you are the spawn of Satan, plz die.
 No, you are okay, I like you.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ mybumhurts med Blogkeen
Följ mybumhurts med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se