mybumhurts

Direktlänk till inlägg 11 maj 2014

The bad porn fic- Pt 1

Av Writing Is Hard - 11 maj 2014 22:24

Hej vi är tillbaka, förbered er på smärta.

Mmmhm. 

 

”Modellen

obviously

Roxanna VanDerHoltz

Names don’t work like that, dumbass.

har spårat ur totalt.

Innan fanficen ens har börjat. Wow.

Hon sågs lämna hotellet Mr. C Beverly Hills tillsammans med en okänd man, en man hon aldrig tidigare sets tillsammans med. Ännu en ny? Hon har flera kvällar i rad lämnat olika hotell, över Los Angeles, alltid tillsammans med en man och aldrig samma.

wow such a “slut” right hahahahaha

._.

Vänner till stjärnan säger att hon dras till helt fel människor, och att hon hela tiden söker nya kickar. Vi har även hört från säkra källor att hon använder droger. Kan detta leda till ett nedslag för henne? Vi väntar och ser. Hon ska dessutom fira sin 20 år dag

such professional news

på den exklusiva nattklubben Lure. Det senaste nytt hos oss på E News.”

crEepy News.

 

Att läsa skit som folk skriver om en själv i tidningar är en sak, men när det påstår att vänner eller folk som finns omkring mig skulle ha uttalat sig över huvud taget, det gör mig illa. Jag har vant mig, har till och med lärt mig att inte ta åt mig. Att jag skulle använda droger är ren lögn, har inte ens provat att röka på. ”Hey, baby. Vakna.”

O god this is now how you write dialogue. This will be painful.

I feel the pain already.

Det finns en anledning till att jag kallar alla killar jag tar med mig hem för baby, och det är för att jag inte ska blanda ihop namnen mellan alla. Ganska smart om ni frågar mig.

Ur so smart Roxanne. So smart .

”En liten stund till.”

Var det enda jag hörde innan han vände sig med ryggen mot mig. ”Nej, du måste gå upp. Och lämna mitt hotellrum. Du har haft ditt roliga.” Med en enkel knuff åkte han ner på golvet och stönade till högt.

That’s not nice.

”Din lilla slyna.” Vad ska jag säga, jag har blivit kallad värre saker.

poor u

”Rox darling.” Grabben jag hade med mig hem den natten hade lämnat mitt rum 20 minuter innan min mamma valde att knacka på och kicka in.

“kicka in”

Hon har aldrig riktigt gillat att jag jobbar som modell, eller underkläders modell

god forbid womens bodies. How can they show them. Disgraceful

som hon så fint påpekar varje gång. ”Här inne mamma.” Jag satt på sängen inne på mitt hotellrum och packade ihop mina saker som jag hade haft med mig från kvällen före. ”Har det varit någon här?” Hon kollade omkring sig precis som att hon letade efter ett par kvarglömda kalsonger eller en strumpa. ”Nej mamma. Jag har slutat med det där.” Jag vet att man inte ska ljuga för sin mamma, men jag hade inget val.

Except you totally do. Don’t try to sound innocent. Och exakt varför har du inget val?

Hon nickade bara som ett svar mot mig, och gick sedan. ”Taxin är i alla fall här nu. Kom nu unga dam så åker vi hem.” Hem? Ja, det var inte speciellt långt ifrån hotellet, men vad gör man inte för att slippa sina föräldrars tjat, och kunna ligga med vem man vill?

This is a sentence that lacks sense.


 


Hem ljuva hem. Min säng är min fristad, i den är det enbart jag som har legat.

Låt mig gissa: snart kommer Justin och det blir plötsligt alldeles meningsfullt eftersom han också kommer att ligga i din säng.

Ingen annan, och så kommer det föralltid att bli. När jag var 17 år, hade jag varit tillsammans med Antonio i nästan två år. Jag trodde att han var min framtid, att han älskade mig lika mycket som jag älskade honom. Det var dock inte sant. Han utnyttjade mig från början till slut. Nu såhär i efterhand kan jag faktiskt se hur han betedde sig mot mig, alla andra såg det redan då, men inte jag.

*insert reason for why she will be ‘insecure about the relationship with justin’*

Han var med mig enbart för att min karriär hade tagit fart, jag modellade

Is that even a real word?

*googles*

It seems it is. It sounds so wrong though.

redan som ung. Jag kom hem från en plåtning en dag, och hittade honom naken tillsammans med en av mina närmsta vänner, Natalia, i min egen säng. Sedan dess har det vart min fristad.

Vänta, va? That makes no sense whatsoever. Varför var han i hennes säng, hemma hos henne? Blev sängen hennes fristad efter att hennes pojkvän hade haft sex med hennes vän i den? I’m so confused.

Han försökte såklart att förneka det, att det var hon som hade flugit på honom, men det han inte tänkte på var att även han var naken.

För man kan inte tvinga killar att ha sex, nope. Nope nope nope.


”Hur har er dag varit?” Mina föräldrar har uppfostrat mig väl, vilket innebär att jag inte pratar med mat i munnen eller sitter med armbågarna på bordet.

And why is this relevant?

Because filler.

Både mamma och pappa tittade på varandra och nickade mot varandra.

Word proximity.

”Den har varit bra. Har legat ute i solen på morgonen.” Mamma avslutade med att ta en tugga av den utsökta rostbiffen som Anastasia hade lagat ordning. Hon slutade jobba den dagen hon födde mig, så hon är precis som alla andra kvinnor i Los Angeles, en hemmafru som gillar att spendera sin mans pengar.

Alla andra kvinnor? Wow, you went there fast.

”Jag var på kontoret i morse och kollade så att bygget går framåt, och att dem gör det rätt.”

*de

Pappa jobbar som advokat, och efter lite tjat från min sida valde han att renovera stället. Jag är absolut inte den som gillar gamla möbler, sammetsögda väggar eller persiska mattor. Så han ser till att han gör sin dotter glad och lycklig just nu, även om jag inte spenderar så mycket tid där. Men jag är ju pappas lilla flicka.

I hate this character already. So goddamn annoying.


Efter maten sprang jag upp på mitt rum igen och hoppade in i duschen. Jag har en tendens att duscha en till två gånger om dagen, och det är inget konstigt för varken mig eller folk i min närhet, dem vet hur jag är.

*De

Hade jag inte haft ett eget badrum hade vi haft problem i vår familj. Badrummet är egentligen den enda platsen som jag kan slappna av, en låst dörr och levande ljus på kanten till jacuzzin. Som modell är det viktigt att ta hand om sin kropp och med tanke på att jag duschar så ofta så smörjer jag även in mig tre gånger om dagen. För mig går allt på rutin, så det är inget som stör mig. Dock tvättar jag inte håret mer än två gånger i veckan för att inte förstöra det. Strikta order från min frisör, så det är lika bra att hålla honom lugn, annars kan man få höra ett och annat italienskt ord man inte ens kan översätta.

I DON’T CARE. JFC.


 


Min enda lediga dag på hela veckan, och jag vaknar strax före 8, pigg dessutom. Siden morgonrocken jag alltid använder på morgonen hängde snyggt och prydligt bredvid dörren, precis som jag hade lämnat den två dagar innan. ”God morgon gumman. Vad gör du uppe nu?” Pappa satt i köket och läste tidningen men reste på sig och gav mig en faderlig kram innan jag gick till kylen och plockade fram den nypressade juicen. ”Jag vet helt ärligt inte. Men är inte trött i alla fall.” Han flinade till bakom tidningen och sörplade på sitt kaffe. ”Din mamma ville planera klart din 20 års fest idag.” Jag hade helt och hållet glömt bort att jag skulle ha den där stora festen i slutet av denna vecka. Än var det några dagar kvar, måndag morgon och min mamma vill planera fest. ”Okej. Hon får vakna av sig själv i alla fall.”


”God morgon.” Halv nio och min mamma kliver in i köket.

Nämen hej, Halv nio. Trevligt att träffas!

Det måste vara något fel på min familj. Vi har aldrig tidigare suttit tillsammans vid frukostbordet den tiden på dygnet. I alla fall inte vad jag minns, men det var mysigt. Både jag och min mamma hade identiska morgonrockar på oss, så vi såg nästan ut att vara syskon. Hon var inte så gammal när hon fick mig, och jag fick alla hennes mörka drag då hon är från Spanien.

Nu låter det bara som att Roxanna fick sin mammas mörka drag för att mamman är från Spanien. Inte som att Roxanna ärvde sin mammas spanska drag. Also, this sounds kinda slightly racist.

Hon ser fortfarande ut att vara kring 28-30 år, fast hon egentligen närmare 40, 36 för att vara exakt.

Well of course. Old women are ICKY.

Det är dock inget man vågar påpeka, då hon har en magisk talang som gör att det sprutar eld ur hennes öron om hon blir arg.

the mom is a dragon.

Det är inget man vill vara med om. Jag har lyckats göra henne så arg en gång, och det är inget jag kommer berätta om, bara tanken av det ger mig rysningar.

Tack för att du berättar om det här istället för att visa oss. Nu kan jag verkligen föreställa mig hur fantastiskt arg hennes (klichéartade) mamma kan bli.


”Gumman, kom och sätt dig här med mig.” Mamma ropade från vardagsrummet där hon satt i soffan med papper både åt höger och vänster. Det såg mer eller mindre ut som att en bomb hade exploderat.

Vilken dålig liknelse.

”Vad vill du mamma?” Hon viftade till med lite papper och vinkade mig till sig. ”Vi måste fixa klart allt detta.” Från första början hade mamma lovat mig att det var hon som skulle ta hand om allt, och lämna mig utanför, men det slutade med att jag var tvungen att lägga mig i. Hon trodde att det var okej för mig att ha typ fiskdamm, glasstårta och saft. Där gjorde hon bort sig.”Självklart.” Jag brydde mig inte ens om att ta bort alla papper som låg i soffan innan jag slog mig ned bredvid min mamma.


 


Två och en halv timme senare var vi klara med allt. Det tog nästan en evighet, blandat med blod svett och tårar.

wow such cliche

Tror till och med att min mamma planerade vad jag skulle ha på mig, men det är en sak som hon absolut inte kan bestämma över. Jag fyller som sagt 20 år, och då kan jag klä mig hur jag vill.

Can you please pick one tense and stick with it?

wow u are so tense Hiddleston.

Get out.

”Rox, du har besök.” Anastasia ropade från hallen, men var borta när jag kom dit.

and why is her position relevant

Who the fuck is this Anastasia, anyway?

The house keeper i think? But didn’t it say that she quit?

No, her mom quit her job after she gave birth to Rock.

Ella stod där, iklädd ett par svarta skimrande klackar, och en lätt outfit i form av ett strandaktigt

What does that even mean?

linne med tryck, och ett par ljusa jeansshorts. Hon jobbar som min publicist, även fast hon är lika gammal som mig. Hennes mamma är en av Los Angeles mest efter traktade advokater till kända ansikten. Så man kan egentligen säga att Ella har tagit del av det och gjorde det till ett jobb. ”Vi ska ut och shoppa till din födelsedag. Kom igen nu.” Hon tog tag i min arm och drog upp mig för trappen och in i mitt rum.


Alla mina nära och kära visste att min pappa hade köpt ett hus till mig i present, så för första gången på väldigt länge önskade jag mig inget annat än det jag hade satt upp på mina önskelistor i mina favoritaffärer. I stort sett bara heminredning, från små söta ljusstakar till möbler. ”In här.” Jag knuffade till Ella med min rumpa så hon nästan snubblade in i en butik med bara silversmycken.

That sounds very unlikely.

Hur vågar man ens andas i en affär med bara silver smycken.

Det var nog egentligen den enda affären jag inte gjort en lista i, då jag faktiskt ville att sakerna som kom därifrån skulle komma från min blivande man.

I dunno why this bothers me but it does.

Same.

Ella däremot hittade ett jätte fint halsband med en evighetssymbol. Det skulle passa henne, då hon hade flygande fåglar tatuerade på sidan av revbenen, och just det tecknet under dem. Hon är vacker, hon är sexig, hon är min vän.

That awful ending tho.

I dont know about you, but i smell lesBIANS.

Same.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Writing Is Hard - 15 maj 2014 21:11

and now it’s da biebers p.o.v and of course the author is trying to sound “manly” by being sexist and disgusting hurray ”Men herreguuuuuuud, Justin Bieber. Vad sysslar du med?” Jag visste inte riktigt om jag hade r...

Av Writing Is Hard - 24 augusti 2013 17:58

Låt oss börja med det bra, shall we? We shall. 1. Vår manliga huvudkaraktär är Harry Styles. Och det som våra fanfattare har lyckats med här, är att han faktiskt är OFRÄSCH IBLAND OMG. Han har haft flottigt hår, och en andedräkt som stank en aning ...

Av Writing Is Hard - 1 augusti 2013 17:55

Oh, puns.    “Prolog används inom litteraturen som en typ av förtext som innehåller något intressant för det kommande.” Sa Wikipedia till mig. Wikipedia kan ljuga, men jag tror inte att en prolog oftast används som ett första kapite...

Av Writing Is Hard - 27 juni 2013 16:30

Aby åker till jobbet och väntar inne på sin chefs kontor på sin nya klient, som hon minns heter Styles i efternamn. Det var ju oväntat! Didn’t see that one coming. Hennes chef kallar henne “Ms Johnson”, vilket irriterar henne. Hon b...

Av Writing Is Hard - 25 juni 2013 12:55

Tycker inte vi alla om när karaktärerna som det är meningen att vi ska bry oss om är lite jobbiga? Gillar vi inte en komplicerad och ärligt talat lite orealistisk handling? Klart vi inte gör. Vi har därför bestämt oss för att inviga vår vackra b...

Presentation


You asked for it?
You got it.
(Vi anvisar alla nya läsare till vår presentation.)

Fråga på

0 besvarade frågor

Omröstning

Do you think we are EVUL?!
 Yes, you are the spawn of Satan, plz die.
 No, you are okay, I like you.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ mybumhurts med Blogkeen
Följ mybumhurts med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se