mybumhurts

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2013

The fanfic "Magic" PT 4 (Där vi gör en lista.)

Av Writing Is Hard - 24 augusti 2013 17:58

Låt oss börja med det bra, shall we? We shall.

1. Vår manliga huvudkaraktär är Harry Styles. Och det som våra fanfattare har lyckats med här, är att han faktiskt är OFRÄSCH IBLAND OMG. Han har haft flottigt hår, och en andedräkt som stank en aning för mycket av fisk. Nej nej, det var snabbmat. Var det? Yep. Första gången de ses i alla fall, kan ju inte ha koll på alla hans andedräkter. Det stod åtminstone inte hur otroligt vacker han var, och hur hans andedräkt var söt som honung, etc etc. Jag tror till och med att det stod något i stil med: “Han var inte alls lika gullig i verkligheten.” eller nått. Har du verkligen läst en fanfic där någons andedräkt var “söt som honung”? Eller skrev du det bara? För annars är det hemskt. I have seen hell, Mr. Hiddleston.

2. Denna fanfic lider också lite av det som de flesta fanfics lider utav: För mycket fokus på vårt lilla par. Värre blir det med en så jobbig huvudkaraktär och en inte direkt unik relation mellan henne och Harry. De träffas, hatar varann i början, och blir sedan själsfränder. Det har man sett för mycket utav. Jag skrev en sådan här en gång. Men det slutade med att den ena i hemlighet var en mördare och högg av den andra partens huvud.

3. Något som inte har med fanficen över huvudtaget, är att deras design är rätt snygg. Om man jämför med allt annat som finns där... ute.

4. De har inga bilder på outfits. Thank you Lawd Geezus. När ska de fatta att karaktärens kläder kan vara en av de oviktigaste sakerna i de flesta fanfics? Och att de använder bilder på kläderna istället för att beskriva dem är bara lathet. Och vem har på sig de kläder som de använder i alla fall? True story. Med tanke på alla piggar som de visst tycker är snyggt att ha på kläder så kan man tro att de ska döda folk genom att göra body slams. Ehehe.

5. SLUTSHAMING- BAD. VERY BAD. Word.

6. Låta en kvinnlig karaktär ha sex med en aning kvinnlig karaktär? Well, good.

7. De har svensk tankegång och engelskt tal. Vilket inte är en bra idé alls, med tanke på hur otroligt hemsk deras grammatik oftast är. Jag menar, theonedirectionnovells? Url:en theonedirectionnovels är tillgänglig, you know. Och korrekt, för den delen.

8. The sex scene was fucking terrible I tell you. Sexscenen kan nog vara en av dom dummaste jag läst, det verkade som att författarna hade läst en massa andra dåliga, klichéartade sexscener och tagit alla de vanliga korkade uttryck och sedan använt dem i sin text utan att veta exakt vad de betyder. Hur jag är säker på att det var det som hände? Jo, sexscenen var inte skriven i riktigt samma “stil” som resten av storyn, det lät som att de tappat bort rösten av sin huvudkaraktär. And clearly they don’t know shit about having sex, because it usually hurts the first time and does not feel good. Aby must have a super-vagina. If she didn’t masturbate a lot before. With a baseball bat. Or used biiiiiig tampons.

9. Men, det märks att de lägger ner energi på sina kapitel och inte bara kastar ur sig orden. A+ for dedication.

10. Seriöst, att de har en fanfic blogg (som de har haft ett tag), som de faktiskt anstränger sig med är amazing.

 

Här har ni länken till bloggen med novellen vi har pratat om. Detta är det sista inlägget om novellen "Magic". Have fun reading the rest. 

http://theonedirectionnovells.blogg.se/

 

Vi önskar författarna lycka till med framtida noveller. Vi hoppas att få se era namn på ett bokomslag någon dag, möjligtvis.  

/Mr. Cumberbatch & Mr. Hiddleston

 
ANNONS
 
Dumma lilla jag

Dumma lilla jag

24 augusti 2013 20:57

Är det kul att skriva dåligt om någon som kämpat med att skriva en novell??
Hur skulle det kännas för dig? Kul eller? Fy fan!
Läste inte allt men det ända jag såg var att du skrev dåliga saker om allt om den. Why?? Se det posetiva i saker istället! Försök skriva kretik och inte bara vara taskig. Personen kanske läser just detta du skrivit och börjar gråta för det?? Bara ge dig och tänkt på vad du skriver är du så snäll.

http://www.meningen-med-livet.bloggplatsen.se

Writing Is Hard

24 augusti 2013 22:16

Du fick ett inlägg som svar. Ha en bra dag! /Mr. Cumberbatch.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Writing Is Hard - 15 maj 2014 21:11

and now it’s da biebers p.o.v and of course the author is trying to sound “manly” by being sexist and disgusting hurray ”Men herreguuuuuuud, Justin Bieber. Vad sysslar du med?” Jag visste inte riktigt om jag hade r...

Av Writing Is Hard - 11 maj 2014 22:24

Hej vi är tillbaka, förbered er på smärta. Mmmhm.    ”Modellen obviously Roxanna VanDerHoltz Names don’t work like that, dumbass. har spårat ur totalt. Innan fanficen ens har börjat. Wow. Hon sågs lämna hotellet Mr. C B...

Av Writing Is Hard - 1 augusti 2013 17:55

Oh, puns.    “Prolog används inom litteraturen som en typ av förtext som innehåller något intressant för det kommande.” Sa Wikipedia till mig. Wikipedia kan ljuga, men jag tror inte att en prolog oftast används som ett första kapite...

Av Writing Is Hard - 27 juni 2013 16:30

Aby åker till jobbet och väntar inne på sin chefs kontor på sin nya klient, som hon minns heter Styles i efternamn. Det var ju oväntat! Didn’t see that one coming. Hennes chef kallar henne “Ms Johnson”, vilket irriterar henne. Hon b...

Av Writing Is Hard - 25 juni 2013 12:55

Tycker inte vi alla om när karaktärerna som det är meningen att vi ska bry oss om är lite jobbiga? Gillar vi inte en komplicerad och ärligt talat lite orealistisk handling? Klart vi inte gör. Vi har därför bestämt oss för att inviga vår vackra b...

Presentation


You asked for it?
You got it.
(Vi anvisar alla nya läsare till vår presentation.)

Fråga på

0 besvarade frågor

Omröstning

Do you think we are EVUL?!
 Yes, you are the spawn of Satan, plz die.
 No, you are okay, I like you.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ mybumhurts med Blogkeen
Följ mybumhurts med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se